U kunt op elk moment van het seizoen lid worden van onze vereniging. U bezoekt een les of twee en beslist daarna of u lid wil worden of niet. Wordt u lid dan krijgt u van de trainster of u download een inschrijf-formulier, u vult het in en de volgende les neemt u het mee. U wordt dan bij ons als lid geregistreerd.

Het gymseizoen loopt van augustus t/m juli. Indien men gedurende het seizoen instapt wordt de contributie naar rato berekend. Bij inschrijving verbindt men zich voor een seizoen bij onze vereniging. Het lidmaatschap wordt automatisch per jaar verlengd. Als u het lidmaatschap wil beeindigen dient u dit te doen voor 1 juni.

De kleding die men draagt, is in principe aangepast aan de sportsoort. In ieder geval dient men een sportschoen met lichte, stroeve zool te dragen en in geen geval schoeisel dat buiten gedragen is.

De lessen;

  • Geen waardevolle spullen in de omkleedruimte achterlaten. Deze kunnen altijd tijdens de les aan de leiding gegeven worden.
  • Tenslotte bent u als deelnemer aan onze gymactiviteiten altijd verplicht de aanwijzingen van de leiding op te volgen. Elke activiteit, en de eventuele gevolgen daarvan, uitgevoerd zonder toestemming zijn voor eigen risico.

Meest recente berichten